Umre Sosyal hesabını ve verilerini silme

Hesabınıza erişebiliyorsanız uygulamada Menü → Ayarlar → Hesabımı sil yolunu kullanın. Bu en hızlı yöntemdir.

Uygulamaya erişemiyorsanız

Aşağıdaki düğme ile kayıtlı e-posta adresinizden silme talebi gönderin. E-postada yalnızca “Umre Sosyal hesabımın ve ilişkili kişisel verilerimin silinmesini istiyorum” yazmanız yeterlidir.

Hesap silme talebi gönder

İletişim adresi: bilgi@umresosyal.com

Silinen veriler

Hesap profili, cihaz bildirim kayıtları, profil görseli ve hesabınıza bağlı kişisel veriler silinir. Başka kullanıcıların konuşma bütünlüğünü etkileyen bazı kayıtlar güvenlik ve kötüye kullanım incelemesi için gerekli süre boyunca kimliksizleştirilmiş olarak tutulabilir. Yasal saklama zorunluluğu olan kayıtlar zorunlu süre sonunda silinir.

Hesap silme işlemi kalıcıdır. Tamamlandıktan sonra aynı hesabı geri getirmek mümkün değildir.

Hesabınızı silmek, mağaza aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. Gelecek dönem ücretlerini durdurmak için aboneliğinizi cihazınızın mağaza hesap ayarlarından ayrıca iptal edin. Aboneliğinizin olması hesap silmenizi engellemez.

Gizlilik politikasını görüntüle